Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2014 14:31 - България е най-богатата държава в света
Автор: cudo Категория: Бизнес   
Прочетен: 12025 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 12.02.2014 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Руските и американските военни спътници са снимали златните находища на планетата. Оказва се, че под планините Пирин и Родопи, намиращи се на българска територия има златни находища поне на стойност над 1 трилион долара. Всъщност за никой в нашата родина не е тайна, че от години пенсионирани геолози и самородни златотърсачи отдавна заливат България с твърденията си, че родната ни земя е бъкана от злато.


image


Инженер-геологът Стоян Милков от Монтанско е най-големият защитник на тезата, че ние сме световният  Клондайк. Родните реки и земни недра крият златни залежи за поне 200 милиарда, че и много повече, твърди инженер-геологът. Според него, вместо да просим жалки пари от МВФ и ЕС, със златото си държавата ни може да се превърне в европейския Клондайк.

image

Спорен учения в момента на отговорните институции не им пука за тоновете под земята ни. Самият Милков твърди, че докато държавата се чуди дали да разработва големите находища, българинът сам вади златото, като златоносни са повечето реки в България.


image


Кой освен лицензираните наши и чужди фирми знае къде е златото на България? Държавният орган, който издава разрешителните за добив на злато по протежението на река Струма, е “Басейнова дирекция” е в Благоевград.


imageВ момента у нас има 22 действащи разрешения за търсене на злато, като общият брой на исканията за проучване на метали е 26. Само за последните десет години в България са сключени 92 договора за търсене и проучване на метални полезни изкопаеми, има издадени още три разрешения, но за тях предстои да бъдат сключени договори, съобщи Ивайло Илиев, държавен експерт от дирекция "Природни ресурси и концесии" в икономическото министерство.


От тези договори в 48 основната цел е била търсене и проучване за злато, а в 30 от случаите се е издирвало злато и полиметални изкопаеми. На практика това означава, че 84% от дадените разрешения са свързани с жълтия благороден метал.

image


Интересът към този метал е много висок, в момента текат три конкурса и един търг за предоставяне на нови разрешения. Злато се търси предимно в Родопите, Западен Балкан, Средногорието, Кюстендилско и в Трънския край, каза Илиев.
 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. truthful - За това ни пръскат с кемтрейлс по...
12.02.2014 14:43
За това ни пръскат с кемтрейлс повече от 8 години! За да ни го вземат това богатство. Освен злато има и други ценни метали, много по-скъпи от него. Хем ще загубим живота си по-рано, хем богатството. Но българите си свиркат, смешно им е като им кажеш истината. Ама трай конче за зелена трава.
цитирай
2. kostadin - Ужас сега вече до крак ще ни унищ...
07.03.2014 16:46
Ужас ,сега вече до крак ще ни унищожът,пък после може да се окаже ,че е било пиринч.
Нашият народ работи вече четвърт век за превръщането на България в пустина ,та после щяло да открием много нефт.
Разни науки ,разни прогнози -едни викат затопля се други виждат в затоплянето признаци за ледников период
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cudo
Категория: Хоби
Прочетен: 1508186
Постинги: 80
Коментари: 440
Гласове: 3467
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Любим линк
2. Наука, изкуство, хоби, бизнес Приятелската обич казва: "Ако някога се нуждаеш от нещо, аз ще съм тук"
3. Раннохристиянската базилика край село Лютиброд
4. Любим линк
5. muzika
6. Любим линк
7. Приказката не свършва дори и тогава, когато Героите спрат да Вярват в нея, защото има Надежда щом Сърцето все още Тупти!
8. Бързо, ефикасно и безопасно! Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м, няма проблем, Джеронимо е насреща.
9. блогът на Мина
10. Ти си такъв,каквото е твоето силно желание. Каквото е то,такава е и волята ти.
11. По дрехите посрещат, а по визитката запомнят. Всеки ден средно се срещаме с четирима непознати. За някои от нас, тези срещи са голям шанс да намерям нови полезни контакти. При тези същите срещи, вече се е превърнало в ритуал обмяната на визитни картички.
12. Да спасим шест годишният републикански шапион по карате на България
13. Бизнесът ми носи 4 000 000 на година. Само не казвай на съдружника ми. Имам хубава дългокрака секретарка. Само не казвай на жена ми. Въобще аз съм толкова умен и оправен! Само не казвай на никой, че отново сам си говоря!
14. Сърцето на царя е в ръката на Господа, както потоците водни: Той го насочва, накъдето поиска " /Притч.21:1/