Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2012 23:17 - Съдбовна забрана за ранен брак
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 9388 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.09.2012 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Любовта ще страда, ако сключите брак, без да ви е дошло времето

Всички сме били свидетели на следната ситуация: Двама души да се запознаят, да се обикнат и да бъдат половинки дълго време – година, две, три. Дори живеят заедно на семейни начала през тези години. Идва момента, в който разменят брачните халки и са вече съпруг и съпруга. Щастието им е гарантирано и те са едно младо семейство. Неочаквано обаче започват проблемите, кавгите и нещо тръгва назад – чести финансови трудности, разногласия, изневери, липса на деца, озлобление един към друг. За едни утехата идва в развода, а други търпеливо изживяват трудния период, който може да продължи и 10 години. Логичният въпрос е защо се случва всичко това.

Много хора не го знаят, но към тях има съдбовно предупреждение да не сключват ранен брак, за да не ги последва онова, за което разказах. Те могат да си имат дългосрочен партньор, с който да живеят на семейни начала, но да не стигат до подпис пред общината и още по-малко до обред в църквата.

Темата за съдбовната забрана за брак звучи като налудничаво суеверие, но е най-честата причина за разводите или агонизиращите бракове напоследък. Тя трябва да бъде обсъдена преди годежа, за да се види дали някой от партньорите няма предупреждение да не сключва ранен брак. Добрата новина е, че съдбовната забрана винаги има срок, в който действа. Когато той премине, всяка сватба ще бъде щастливо начало на хубав семеен живот. Срокът е най-късно до 35-ата годишнина при най-тежките забрани или до 28-ата годишнина при най-леките. Струва си да изчакате дотогава, за да си гарантирате спокойствието и радостта.

Разделил съм списъка с рождените дати, които носят съдбовна забрана за брак според зодиите.

Всички Овни, родени на 25 март, 6-и и 15-и април не бива да встъпват в ранен брак, въпреки че те често търсят съжителство с половинката, нейната подкрепа и обич и са по-скоро влюбени партньори. Женитбата до 30-тата годишнина обаче би съсипала техният любовен стремеж и би довела до по-тегав и труден брачен живот.

Телците, родени на 24 април, 5-и и 14-и май също не бива да се стремят към ранен брак с половинката. Тяхната съдбовна мисия е да натрупат богатства в началото от живота си и до зряла възраст да са намерили точната половинка, както и да са пътували много по света, защото след навършване на 30-ата си годишнина по-трудно ще осъществяват дългосрочни пътувания.

Ако сте Близнак, роден на 23 май, 4-и и 13-и юни, то вашата съдбовна заръка също изисква да мислите за сватба в зряла възраст. За учудване обаче, родените на 23 май често прибързват и затова трябва да са по-търпеливи и през първите десет години от брака си да преживеят трудностите, породени от ранното създаване на семейство. Те ще се чувстват най-щастливи след 40-ата си годишнина.

Идваме до зодия Рак, за която е най-трудно да се напише, че трябва да изчакат с брака. Те са единствените хора, които живеят с мисълта за създаване на семейство и сигурен дом. Въпреки тези свои желания, има хора, родени на точно определени дати, чиято съдба изисква да се оженят по-късен етап. Те празнуват рожден ден на 22 юни, 3-и, 12-и и 21-и юли.

Лъвовете със съдбовна забрана за брак са родени на 2-ри, 11-и и 20-и август. Това и без друго са нерешителни хора, които имат за цел да се научат да бъдат напористи в живота си и едва след като станат ловци, да създадат здраво и неразрушимо семейство. На мнозина от тях им е заложено по съдба да изживеят тежко детство и в някои случаи това е причината за тяхната вечна колебливост.

Девите, родени на 29-и август,  1-ви, 10-и и 19-и септември са също сред представителите на хората със съдбовно предупреждение да не сключват ранен брак. Онези, които празнуват рожден ден на 29-а дата имат за цел да се научат на същото, което трябва да се учат Лъвовете – решителност и борбеност. Родените на останалите три дати обаче са прекалено прибързани и често вземат непредвидени и погрешни решения. Те трябва до своята 30-годишнина да се обучат на търпеливост и съобразяване с околните. Все пак бракът е доверие, което до навършване на тази възраст те не могат да почувстват.

Ако сте Везни, родени на 28-и септември, 9-и и 18-и октомври, вие също не бива да насрочвате ранна дата за брак. Съдбата иска от вас да се изградите като хармонични, уравновесени и уверени натури, като решителни, но мъдри хора. Ранният брак би пречупил положителните черти в характера ви. Вашето поведение ще стане деспотично и доминиращо, което ще руши хармонията.

Скорпионите, родени на 27-и октомври притежават чувство за непогрешимост. Тяхната емоционална чувствителност е причината да са сред числата на забраната за ранно бракосъчетание. Представителите на този знак, родени на 8-и и 17-и ноември, в никакъв случай не бива да се женят преди навършване на 30-тата годишнина. Тяхната житейска мисия е да преуспеят в службата и да натрупат богатство, с което да гледат своето семейство в по-късен етап.

Стрелците са прекалено свободолюбиви натури и те не са в потенциална опасност да встъпят в ранен брак, без да знаят, че не бива да го правят. Родените на 26-и ноември са с високи професионални цели, но често попадат в интимни отношения с бизнеспартньорите или шефовете, докато успеят на работа. Ако сте Стрелци, родени на 7-и или на 16-и декември, отново не бива да се жените рано, защото имате за цел да учите и придобиете висока степен на образование.

За Козирозите е валидна следната логика: при тях всичко става бавно и във втората половина от живота. Ето защо, дори и да нямат предупреждение за забрана за брак, те отново най-често сключват такъв в зряла възраст. Родените на 25-и декември са милосърдни, но мисията им е да учат и да предават знанията си, така че до 30-ата си годишнина са отдадени на науката. Родените на 9-и и 18-и са прибързани и трябва да се научат на постоянство, любов и уважение.

Водолеите са другите свободолюбиви хора, защото те чакат духовната си половинка цял живот. Ако са родени на 27-и януари, 8-и или 17-и февруари, те имат забрана за брак и не е хубаво да се женят рано. Те също имат за цел да натрупат богатство, добро образование и сигурен дом през първата част от живота си.

Рибите са много уязвими хора и е тежко, сключат ли брак, без да им е отредено по съдба. Родените на 26-и февруари не бива да бързат с подписа пред общината. Те са с високи цели, професионални възгледи и ранният брак, децата и семейството ще спрат полета им нагоре. Ако пък сте Риби и сте родени на 7-и или 16-и март, то също не бива да мислите за сватба рано, а по-скоро за квалификация, добро образование и научна дейност до 30-ата си годишнина.  

Какво да направите, ако сте родени на някоя от тези дати и вече сте сключили брак? Научете се на търпение, толерантност и имайте надеждата, че когато изтече срокът на забраната ви за брак, нещата ще тръгнат на добре. Вашата орисия е изтърпите трудния период в името на вече създаденото семейство.

Статията е основана на знанието за съдбовната забрана за брак, което за първи път е развито от Светлана Тилкова - Алена. 

Станислав Климетнов -
СЛАВЕЙ




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890407
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930