Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 14:16 - Ако можеха да говорят
Автор: cudo Категория: Хоби   
Прочетен: 5348 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Излизам за малко от рамките на стилистиката на блогът си и искам да предупредя, че материалът съдържа потресаващи примери на жестокост към животни. Въпреки че част от текста не е подходящ за хора със слаби сърца и деца, вярвам, че единственият начин тази нечовешка практика да бъде ограничена до минимум, е като се дава публичност на всички подобни случаи.

Обичате ли животни? А познавате ли Евгени от Горни Лозен софийско? Скоро да сте му подарявали, животинче? Сега ще можете да разпознаете своите котета или кучета, които може би сте му подарили преди време. Но за съжаление агонизиращи, малко преди да издъхнат.

Този индивид обикновенно проследява обяви за осиновяване на животни, като обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци. Евгени лъже собствениците на домашните любимци, че осиновява малките кученца и котенца, като казва, че те са подарък за приятелката му и обещава добра грижа и любвеобилност. След като животното вече е в ръцете му, той се прибира и слага котенцето или кученцето в терариума, където змиите го умъртвяват чрез ухапване. След това, ако животното е прекалено голямо и змиите не могат да го погълнат наведнъж, той го разчленява.
Най-ужасяващо е удоволствието, което той изпитва от този акт. Андреев пее подигравателни песни със садистични текстове на животните, докато агонизират, заснема всичко това с камера и качва клипчетата в Интернет.

Истинският му мотив не е просто да осигури евтина храна за екзотичните си любимци, а да изпита патологично удоволствие от мъчителната смърт на животинките.

Собствените му думи го описват най-добре:
„Хей хора не се тревожете! Когато станат достатъчно големи (змиите), ще спра да ги храня с животни...след това ще започна да им давам хора ... хахаха”

Той описва екзекуциите си във форуми, публикува заснетите клипове в сайтове, хвали се, като не крие задоволството си от липсата на действащи закони, които да му попречат.
Евгени  е компютърен специалист и изглежда напълно нормален. И въпреки, че прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него явно, главното е да изживее удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни.
Бедата е, че срещу него са пратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал.
Предупреждавам, че кадрите, съдържат наистина изключителна жестокост и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.
Може би понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим.
Повечето му клипове и постинги са изстрити, малка част от тях е съхранена на

   http://www.adrenalin-bg.com/forums/showthread.php?t=403

След част от интернет Евгени видимо стреснат, трие сам всичко публикувано.

Следва проверка на адреса му в софийското село Горни Лозен, но се окзава, че той вече не пребивава там и с това всичко приключва.




 


Тагове:   животни,   жестокост,


Гласувай:
4



1. cocolina - няма ли кой да го сплаши тоя гад???
27.06.2009 00:23
щом няма кой да му раздаде справедливост. Опитах да отворя линка но всички клипове са изтрити, така пише.
Да, обичам животните. Както и смятам че няма нищо невъзмездено.
цитирай
2. andi2 - да бях ги гледал в нета клипчетата. ...
28.06.2009 22:05
да бях ги гледал в нета клипчетата. Потресаваща жестокост .
цитирай
3. panazea - Господи , възможно ли е това ?
29.06.2009 18:33
И никой ли не трие клиповете му от нета?Аз мога да си представя без да гледам клипа. Може ли да се направи нещо и да се спре малтретирането на животните ?
цитирай
4. nadezda - Пази Боже от такива психопати!
30.06.2009 22:58
Пази Боже от такива психопати!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cudo
Категория: Хоби
Прочетен: 1507890
Постинги: 80
Коментари: 440
Гласове: 3467
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Любим линк
2. Наука, изкуство, хоби, бизнес Приятелската обич казва: "Ако някога се нуждаеш от нещо, аз ще съм тук"
3. Раннохристиянската базилика край село Лютиброд
4. Любим линк
5. muzika
6. Любим линк
7. Приказката не свършва дори и тогава, когато Героите спрат да Вярват в нея, защото има Надежда щом Сърцето все още Тупти!
8. Бързо, ефикасно и безопасно! Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м, няма проблем, Джеронимо е насреща.
9. блогът на Мина
10. Ти си такъв,каквото е твоето силно желание. Каквото е то,такава е и волята ти.
11. По дрехите посрещат, а по визитката запомнят. Всеки ден средно се срещаме с четирима непознати. За някои от нас, тези срещи са голям шанс да намерям нови полезни контакти. При тези същите срещи, вече се е превърнало в ритуал обмяната на визитни картички.
12. Да спасим шест годишният републикански шапион по карате на България
13. Бизнесът ми носи 4 000 000 на година. Само не казвай на съдружника ми. Имам хубава дългокрака секретарка. Само не казвай на жена ми. Въобще аз съм толкова умен и оправен! Само не казвай на никой, че отново сам си говоря!
14. Сърцето на царя е в ръката на Господа, както потоците водни: Той го насочва, накъдето поиска " /Притч.21:1/