Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2014 18:13 - Да върнем едно българче в България!
Автор: cudo Категория: Хоби   
Прочетен: 5006 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.03.2014 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След броени дни едно дете ще бъде отнето завинаги от родителите си и ще бъде осиновено от чужди хора.

Въпреки, че има живи и обичащи го баба и дядо.

Англия е уникална в Европа с практиката си на насилствено осиновяване. Делата са закрити и конфиденциални, няма никакъв публичен контрол, това е заради „висшия интерес на детето”. Това, в комбинация с факта, че общините имат финансова изгода да дадат деца за осиновяване (общината получава, по неофициални данни, около 13,000 паунда на осиновено дете), вместо да помогнат на едно семейство да стъпи на краката си, прави системата непрозрачна и корумпирана.

image

По техните закони родителите могат да бъдат лишени от правото си над децата поради съмнения за бъдещо емоционално нараняване, което дава много широко поле за интерпретация на социалните. Ако те са решили например, че една майка ще се вижда и в бъдеще с бившия си мъж, който е опасен за детето, поради факта че го е направила веднъж след като е подписала че няма да се вижда с него, как се доказва обратното – че тя в бъдеще няма да се вижда с него.

image


Ами всичко това зависи от кристалната топка, и в 99% от случаите тази на социалните излиза права. Много хора в Англия, журналисти, членове на парламента, та дори и съдии, в това число и техния президент на семейна дивизия във върховния съд, Сър Джеймс Мунби, критикуват системата и нейната секретност. Съдия Айкенс оприличава функционирането на системата със Сталинистка Русия.


image


Потресаващ случай е този на Алессандра Пачиери, италиянка, със слаба шизофрения, която е била в Англия на курс за стюардеси (само за две седмици) и на летището се обърква, търси паспортите на двете си други деца които не са с нея (не е взимала лекарствата си защото е бременна). Полицията се намесва, звънят на социалните, от там я затварят в психиатрия и чакат седмици наред, докато и дойде термина и без да и казват, със съдебно решение, вадят бебето насилствено чрез цезарово сечение и го дават за осиновяване в Англия. Италианското правителство е намесено със случая. Защо са решили да я държат толкова време, когато са можели да си я върнат в Италия където да се погрижат за нея... Имайте впредвид, това е Италианска гражданка, която дори не е живяла в Англия а е била там за две седмици на курс.

image

Отнемат по жесток начин дечица на руснаци, латвийци, поляци, румънци, чехи, словаци и българи. Словашкото правителство повдигна много сериозно въпроса миналата година, защото се оказа, че над 300 словашки деца са изведени от семействата си и предадени за насилствено осиновяване на Острова. Време е и нашата държава да се заеме със защитата на своите граждани. А сега единствения изход е да изучаваме законите на чуждите държави . И да се спасяваме сами!

 ВИЖТЕ ВИДЕОТО!




 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cudo
Категория: Хоби
Прочетен: 1507886
Постинги: 80
Коментари: 440
Гласове: 3467
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Любим линк
2. Наука, изкуство, хоби, бизнес Приятелската обич казва: "Ако някога се нуждаеш от нещо, аз ще съм тук"
3. Раннохристиянската базилика край село Лютиброд
4. Любим линк
5. muzika
6. Любим линк
7. Приказката не свършва дори и тогава, когато Героите спрат да Вярват в нея, защото има Надежда щом Сърцето все още Тупти!
8. Бързо, ефикасно и безопасно! Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м, няма проблем, Джеронимо е насреща.
9. блогът на Мина
10. Ти си такъв,каквото е твоето силно желание. Каквото е то,такава е и волята ти.
11. По дрехите посрещат, а по визитката запомнят. Всеки ден средно се срещаме с четирима непознати. За някои от нас, тези срещи са голям шанс да намерям нови полезни контакти. При тези същите срещи, вече се е превърнало в ритуал обмяната на визитни картички.
12. Да спасим шест годишният републикански шапион по карате на България
13. Бизнесът ми носи 4 000 000 на година. Само не казвай на съдружника ми. Имам хубава дългокрака секретарка. Само не казвай на жена ми. Въобще аз съм толкова умен и оправен! Само не казвай на никой, че отново сам си говоря!
14. Сърцето на царя е в ръката на Господа, както потоците водни: Той го насочва, накъдето поиска " /Притч.21:1/