Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2014 10:58 - Сексът е основна дисциплина по време на Олимпийските игри
Автор: cudo Категория: Хоби   
Прочетен: 7226 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скоро светът ще е Олимпиада. Олимпийското село е секретна зона, далече от хорските очи. Всъщност там се случват доста интересни неща, част от които са свързани със секса. Въпреки, че не влиза в официалната спортна програма, практикуват го всички. Пише американското списание ESPN. Повечето спортисти на Олимпийските игри мислят за секс, признава и трикратната шампионка Райана Лохт. Канадските учени от института в Маккил  пуснаха изследване, което напълно оборва мита, че секса пречи на спортната форма. Нищо подобно, дори помага, категоричен е проф. Йен Шрайер. Дали е така това може да кажат само олимпийците, а ние нека се запознаем с запознаем с членовете на руския национален отбор по време на Олимпийските игри в Сочи.
 
image

Капитанът на  женския отбор на русия по хокей Екатерина Смоленцева. На последното световно първенство. През 2012 г. тя се връща в спорта след една година почивка: "в името на Олимпиадата в Сочи" в първия си официален мач успя да вкара цели пет шайби.


imageЕкатерина Соловьова
хокей

































В хокея, казва тя, попаднала случайно - една на осем години в нейното училище дошли треньори, тя опитала и този спорт и харесал. В своята уникална кариера е получи една единствена сериозна контузия в мач срещу мъжкия сборен отбор на Русия.


image
Екатерина Столярова, фристайл.

image
Екатерина Столярова, фигурно пързаляне.





 
















 










image
Елена Никитина, скелетон































Елена Никитина е само на 20 години, но тя вече е записала името си в историята на руския националенспорт, превръщайки се в първата рускиня, успяла да се изкачи до най-високото стъпало на подиума в Европейското първенство по скелетон. Сега тя се подготвя за Олимпиадата в Сочи, където е спрягана за една от златните надежди на домакините.

image
Ксения Даскалова, биатлон

image
Наталия Шалаева, биатлон

image

Олга Смешливая, сноуборд


image

Светлана Калмикова, хокей


image
Татяяна Бородулина, шорт-трек































image
Алена Алехина, сноуборд

































imageАлена Заварзина, сноуборд


































Вчера в Сочи се проведе генерална репетиция на церемонията по откриването на олимпиадата. Въпреки драконовските мерки, да не изтече информация, все пак в социалните мрежи успяха да излезнат няколко снимки, ето и една от тях.

image









 



Гласувай:
12



1. minevv - da
04.02.2014 11:47
хубавото си е хубаво;-)
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Красиви жени и много добри спорт...
04.02.2014 15:53
Красиви жени и много добри спортистки. Спортът запазва тялото години наред и раждането на деца не се отразява на фигурата. Зная го от личен опит, но сега младите не спортуват както ние навремето. Няма създаени условия за това и в училищата не се обръща внимание много на спортните заложби на децата, за да се насочат навреме към даден спорт.
цитирай
3. nikikm - Че са
04.02.2014 23:03
хубави,хубави!Но,като маймуни повтарят позите и другото на хай-проститутките от хамерика и запада! Това не е нито по руски,нито по християнски и се чудя на тия,които се захласват по едно и също,омръзнало до втръсване повторение на жената-курва!Точно това показват,не себе си,а курвите в себе си! Останалото са телета,които гледат железница и май не им омръзва да им е интересно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cudo
Категория: Хоби
Прочетен: 1504341
Постинги: 80
Коментари: 440
Гласове: 3467
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Любим линк
2. Наука, изкуство, хоби, бизнес Приятелската обич казва: "Ако някога се нуждаеш от нещо, аз ще съм тук"
3. Раннохристиянската базилика край село Лютиброд
4. Любим линк
5. muzika
6. Любим линк
7. Приказката не свършва дори и тогава, когато Героите спрат да Вярват в нея, защото има Надежда щом Сърцето все още Тупти!
8. Бързо, ефикасно и безопасно! Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м, няма проблем, Джеронимо е насреща.
9. блогът на Мина
10. Ти си такъв,каквото е твоето силно желание. Каквото е то,такава е и волята ти.
11. По дрехите посрещат, а по визитката запомнят. Всеки ден средно се срещаме с четирима непознати. За някои от нас, тези срещи са голям шанс да намерям нови полезни контакти. При тези същите срещи, вече се е превърнало в ритуал обмяната на визитни картички.
12. Да спасим шест годишният републикански шапион по карате на България
13. Бизнесът ми носи 4 000 000 на година. Само не казвай на съдружника ми. Имам хубава дългокрака секретарка. Само не казвай на жена ми. Въобще аз съм толкова умен и оправен! Само не казвай на никой, че отново сам си говоря!
14. Сърцето на царя е в ръката на Господа, както потоците водни: Той го насочва, накъдето поиска " /Притч.21:1/