Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2020 10:13 - Цялата истина за поръчителите на план-демията! Бизнес от световна класа. Кой инвестира в този план?
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В последната статия ви разказах за Световната банка, за плана, който беше публикуван, за документа, който ви показах, за излизането от пандемията, за разрешаването на тази глобална криза и този план е доста особен, има много нюанси, които карат да се замислят, тези който се интересува от това.

Днес искам да ви разкажа, още веднъж, за един невероятен факт, отново с главен герой в лицето на Световната банка. Много интересен факт. През октомври 2017 г. се проведе голяма конференция, организирана от Световната банка, в сътрудничество с фондация "Бил и Мелинда Гейтс", за да се програмира план за преодоляване на кризата с възможни епидемии.

Ще кажете: „Защо Световната банка да се занимава с подобни проблеми, да пише някакви хипотетични сценарии по отношение на глобалната пандемия и какво общо с нея има банката, като търговска организация?“

На тази конференция обаче не само беше предоставена такава хипотетична програма за възможна пандемия и план за преодоляване на глобалната криза, но сега ще ви разкажа подробности за това, какво точно беше обсъдено там и ще разберете какво представлява това.

Ето част от статия, публикувана през 2017 г., която просто разказва как мина конференцията, какво беше обсъдено там, изобщо журналистически доклад за тази конференция:

"Заседанието на Световната банка по имитация на сценария за разпространение на пандемията проведе не кой друг, ами Рон Клейн, бивш главен изпълнителен директор на технологичната инвестиционна компания " Revolution" в Силиконовага долина и координатор по борбата с Ебола  в САЩ. Клейн смята, че светът откровено не е готов за пандемия от среден мащаб.

Тим Евънс, директор на Световната банка по въпроса за здравеопазването, храненето и населението, казва, че  пандемията  ще се случи с вероятност 100% и то по-бързо, отколкото си мислим. (Това го каза през 2017 г.)

Той също така смята, че глобалната реакция на Ебола бе хаотична и неефективна. Тогава донорите отпуснаха повече от 7 милиарда долара за борба с вируса, но средствата дойдоха твърде късно и общият БВП на Гвинея, Либерия и Сиера Леоне след епидемията се съкрати с 2,8 милиарда долара.

През август тази година (всъщност тогава през 2017 г.) Световната банка реши да създаде специален фонд  Pandemic Emergency Financing Facility (PEF) и да издаде така наречените „пандемични облигации“ на стойност 425 милиона долара за борба с шест вируса:

• нови грипни вируси,

• коронавируси (като ТОРС-атипична пневмония и коронавирус на близкоизточния респираторен синдром),

• филовируси (като ебола),

• хеморагична треска Ласса,

• Треска от долината на Рифт,

• Кримско-конгоска хеморагична треска. "

 

На тази конференция през 2017 г. организаторите (Световната банка, фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, инвеститорите на тази банка) обсъдиха възможна пандемия, вероятността за която те признаха до 100%, и представителят на Световната банка заявява това. Но те предоставиха списък с възможни вируси, от които пандемията ще започне 100% много скоро. И не само те, като търговска организация, решиха да създадат такъв нов бизнес проект, старт-ъп  и да поканят всички тези инвеститори в лицето на представители на различни световни държави, за да продадат новите си облигации,  облигации, наречени Pandemic Emergency Financing Facility (PEF), за да изкарат страхотни пари.

И  както е описано в тази статия, търсенето на тези облигации надвишава предлагането с 200%, така че инвеститорите осъзнават, че това е, разбира се, начин за печелене на пари. Тъй като те не само ще могат да си върнат инвестициите, но и ще могат да въги рнат с голям процент. И тъй като Световната банка действа като гарант, че 100% ще има пандемия, никой от инвеститорите, поканени от Световната банка, в лицето на представители на световни държави, няма съмнения относно инвестирането на тези средства, закупуването на тези облигации на Световната банка и като цяло този нов стартъп, като нов бизнес проект.

 

А сега помислете внимателно.  Инвеститорите прекрасно разбират, че ще получат обратно средствата си с огромна печалба и за да си върнат средствата, инвестирани в закупуването на тези облигации  с печалба е необходима пандемия, тъй като в случай на пандемия тези облигации се продават от банката и следователно инвеститорите  първоначално са заинтересовани от появата на тази пандемия. След като получи всички тези средства от инвеститорите, световната банка трябваше да отдели част от тях за изследване и предотвратяване на пандемията, но всъщност, ако помислиме логично, се оказва, че част от тези средства са изпратени за проучване, разработване и създаване на бойни вируси, които наистина могат да провокират пандемия.

На това инвеститорите и залагат. Отново да подчертая - световната банка гарантира 100%  резулта - „главният изпълнителен директор обяви, че глобалната пандемия ще дойде, и то много скоро и на 100%“. И съвсем не е факт, че именно настоящата пандемия наистина е планът, който те са разработили, по мое мнение това е пробна, тестова версия.

Нека отново обърнем внимание на списъка на конкретните 6 варианта на вируса, от които банката обеща пандемия още през 2017 г. 

Тъй като не съм лекар, хвърлих един поглед и установих, че тези вируси, и изключение на ебола и коронавирус, се разпространяват чрез комари. 

Моля, обърнете внимание на новината, която излезе съвсем наскоро, че любимият ни Бил Гейтс  реши да развъжда генетично модифицирани комари. 

"Генетично модифицирани комари ще бъдат пуснати на природа във Флорида. Населението е против. Агенцията за опазване на околната среда и правителството на Флорида единодушно одобриха освобождаването на стотици милиони генетично модифицирани комари, които в рамките на 2 години могат да унищожат значителна част от естествената флора и фауна на Флорида,  десетки застрашени видове и безвъзвратно да променят местообитанието на хиляди местни птици, растения и др. Властите на Флорида са дали разрешение за това действие въпреки огромната съпротива на населението. На публичен форум срещу това бяха публикувани 31 174 коментара срещу и само 56 в подкрепа. Обаче нито една правителствена агенция не все това впредвид. Заявената цел на програмата е да се оцени ефективността на алтернативните комари комарите от второ поколение 0X534GE (всички те имат код)  на OXITEC като инструмент за потискане на популациите диви комари. "

Много интересен момент. Кой знае дали тези комари ще бъдат генетично модифицирани, за да погълнат по някакъв начин комарите, които Бил Гейтс не харесва, или тези комари ще бъдат готови да разпространяват точно тези вируси, които този конгрес описа в доклада и разказа на конференцията през 2017 г.? Кой знае какви са  тези комари, с какво ще долетят до нас?

И още един много интересен момент, дори по-лош, поради сезона на ураганите, който се очаква да бъде много активен, значителна част от новите насекоми ще бъдат разпространени в други американски региони, излизащи извън Флорида.

Извод от всичко това. Ние сме в един голям, огромен експеримент, наречен "Нов бизнес проект", този грандиозен старт-ъп, организиран от банкери. Вече под тези банкери са хора като Бил Гейтс и други подобни, които естествено искат да вземат  печалбата си от всичко това и са техни изпълнители.

В последната статия ви разказах един момент за една публична фигура в Италия, която яростно крещи от всички телевизионни канали, че е необходимо масово да се тестват и да изпълнят плана от 400 000 теста на ден, да се вземат ограничителни мерки и т.н. Казах и ви показах неговото СV, в което е написано, че той е спонсориран от такава организация, освен Бил Гейтс, и от организацията на Дарпа, както вече ви казах, тя принадлежи на Министерството на отбраната на САЩ. И много интересен факт за Дарпа, във връзка с това, което току-що ви казах, това е много интересен факт, всичко е много взаимосвързано скъпи читатели:

Американски военни, по-специално DARPA, експериментират с опасна технология, наречена Движение на гените, мощна и опасна нова технология и потенциално биологично оръжие, което може да има катастрофални последици за света, продоволствената сигурност на околната среда и особено при злоупотреба. Дарпа създава генетично модифицирани насекоми за култури, използвайки техники за редактиране на гени такива като Crisp-R.

Новите генетично модификацирани насекоми са способни да разпространяват инфекциозни вируси, които се предават чрез растения и всеки друг организъм, с който те влизат в контакт. Когато вирусът навлезе в целевия организъм, като определена култура, той причинява генетични промени в този организъм, процес, известен като хоризонтална генетична промяна. Въпреки че изследванията на Дарпа твърдят, че програмата има чисто отбранителен характер. Те дори не отричат ​​това, но казват, че да, има разработка, но това биологично оръжие има чисто отбранителен характер, а независими учени в престижното списание Science твърдят, че програмата е разработване на биологични оръжия за убиване.

Не разбирам как след такава информация с всички потвърждения, с доказателствата, след  предоставените доклади, конференции - та никой не крие нищо, всичко е в публична достъпност - как хората могат да отричат ​​не само „теориите на конспирацията“, а отричат ​​реалността, тъй като това не е теория, а реалност от дълго време?




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 33594
Постинги: 13
Коментари: 19
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930